Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2018 07:25 - Магия
Автор: skalnispomeni Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1800 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 10.03.2018 08:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Здравейте приятели! Ще споделя с вас моята среща с непознатото, мистичното, странното или както ВИЕ ще го назовете след като прочетете следващите редове. За по-кратко ще спестя имена, години държави и градове. И така:

Като студент отидох на гости в моя приятелка, с която се бях запознал наскоро. Беше около обяд. Както си говорехме тя изведнъж млъкна, стана изключително сериозна след което ми каза: Моторът в мен заработи. Помислих, че не съм я чул добре, но когато пожела да ми покаже нещо при условие, че няма да се страхувам разбрах че слухът ми е наред.
Тя ме накара да седна на килима взе един стол и седна срещу мене на близо два метра разстояние. Каза ми: Сега ще изчезна. 
Това силно ме развесели – помислих си че е някаква шега. В началото нищо не се случи, но после ... лицето й започна да трепти. Някакви вълни пробягаха по него. Започна видимо да избледнява и да се разпръсква във въздуха. Същото се случи и с видимите части от тялото й (тя беше облечена с дънки и тениска). В следващия момент на стола срещу мене седяха дънки и тениска с формата на човек, защото момичето не се виждаше в дрехите. Даже видях етикета на тениската, който се намираше в задната част на дрехата.
Не почувствах страх, но ситуацията силно ме изненада. Бях чел, че при халюцинация ако притисниш едното си око с пръст образът няма да се раздвои. Това и направих – дънките и тениската с формата на човек се раздвоиха.
После чух гласа й: Сега ще се появя. И ето започна едно насищане на цветове от нищото и тялото и главата се появиха на съответните места. Тя стана и ме попита дали искам да ми демонстрира още нещо на което аз се съгласих.
Приятелката ми откачи от стената огледалото, подаде ми го и ми даде указания да го сложа в скута си така че да виждам лицето й. Това и сторих. Тя ми каза да я гледам само в огледалото и да си мисля за някой друг. В курса имах състудентка, която коренно се различаваше от мойта приятелка – различен цвят на косата и очите, друг овал на лицето и тн. Започнах да си мисля за нея. И постепенно, лицето на приятелката ми започна да се променя – косата, очите, лицето и видях в мене от огледалото се взираше моята състудентка, за която ви споменах по-горе. 
Това е историята, която исках да споделя. Вие ми кажете какво е това!




Гласувай:
5



1. germantiger - Разказа ти, за мен е фикция
10.03.2018 08:18
Фикция най-общо казано/написано.

Не вярвам в нищо есктраординарно, нито в чудеса.

Лично аз, както други хора умея да "клатя" злато на конец в избрани от мен посоки или в кръг и правя това с поглед - това е факт и е възможно, не е чудо или езотерика.

С това често впечатлявах момичета като ученик, дотам - толкова!
цитирай
2. skalnispomeni - Благодаря ти за коментара! Това, ...
10.03.2018 08:30
Благодаря ти за коментара! Това, което пиша в блога си е истина. Просто не ги разбираме някои неща.
цитирай
3. germantiger - +
10.03.2018 08:33
Не мога да приема нещо подобно за истина, освен ако не го преживея лично.

Аз също имам няколко "особени" случаи в моя живот, но предполагам имат обяснение.

Успех в блога!
цитирай
4. krumbelosvet - Допускам
10.03.2018 21:10
Нали имаше слух, че в изчезналия самолет по трасе за Китай, са пътували китайски учени, изобретили невидимост на хора.
Моят необясним случай е, че докато през 1984г. се опитвах да разреша научен пробрем възникнал през 1897г, да 1 8 9 7, в мозъка ми изплува фразата "За какъв се мислиш, ръф-мръф". Да, ама аз не я знам тая дума "ръф-мръф". Мина време докато загрея, че това трябва да е "ядящ мръвки" или мърша, месо. В мозъка ми ли си е живял враждебният "дух", или ми е внушавал ДУМИ, съчетания от ЗВУЦИ, от разстояние? Оттогава не се е обаждал. Но има странни случайности около моето изследване...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: skalnispomeni
Категория: Туризъм
Прочетен: 55144
Постинги: 79
Коментари: 13
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031